maanantai 28. lokakuuta 2013

Kuvatonta tilannepäivitystä

Sain tänään sähköpostiini vastauksen Netan lonkista (C/B). Syynä ovat matalat lonkkamaljat ja vasemmalla puolella on myös löysyyttä. Sähköpostissa myös sanottiin, että koska Netta on jo yli kolmevuotias eikä sillä ole lonkissa nivelrikkoa, ei tuloksella ole vaikutusta normaaliin elämiseen tai harrastamisiin.

Huomenna sitten suunnataankin tavalliseen tapaan agitreeneihin. Lauantain mätsäriin olisi kiva ilmoittaa Netta myös pukuluokkaan, jos saan kyhättyä jonkin järkevän puvun, joka ei nolaa Nettaa kamalasti. Vuoden viimeiseksihän se mätsäri tulee jäämään.

Jotenkin oudon tyhjältä alkaa Netan kalenteri näyttää vuoden loppua kohti, mutta mätsäreitä ei ainakaan tähän mennessä ole ollut marraskuun jälkeen. Joalla on joulukuussa vielä agimöllit ja agikisat, mutta siihen taitavatkin tältä vuodelta kisatoimet jäädä. Jos sinne virallisiin siis mennään edes.

Ensi vuoden meininkejä on vielä mahdotonta aavistaa saati sitten lyödä lukkoon, mutta ainahan kaikkea voi vähän suunnitella. Täytyy pistää mieleen, että 25.11. menevät Kajaanin Tamminäyttelyn halvimmat ilmoittautumiset. Saapa nähdä käydäänkö sen lisäksi Joensuussa pyörähtämässä ja shelttierkkarikin houkuttelisi. Omistaja taasen lähtee turistiksi elokuussa Maailmanvoittajaan ja joulukuussa Messariin. 

Kohtahan tässä saa jo katsoa, miten tämän vuoden tavoitteet saavutettiin, ja määritellä ensi vuoden tavoitteet. Jännää. Mitähän kaikkea sinnekin oikein keksii? Tosin epäilemättä asioiden keksiminen ei ole ongelma, vaan ideoiden toteuttaminen. Se jää nähtäväksi.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti