lauantai 25. toukokuuta 2013

Harrastuskatselmus #2

Viimeksi harrastuskatselmus tuli lokakuussa 2012. Nyt on aika katsoa, mikä on muuttunut.

Mätsärit

Nyt takana on jo 37 mätsäriä, jos oikein laskin. Lokakuun harrastuskatselmuksen jälkeen on tullut sinistä ja punaista ilman sijoitusta sekä SIN BIS3, SIN1, SIN BIS1 ja SIN BIS2 vielä melko lyhyellä aikavälilläkin. Mätsäreissä käynti on vähentynyt lähinnä siksi, ettei agilitytreenejä viitsi mätsäreiden takia jättää väliin.

Netan esiintymiseen on varmaankin tullut uutta puhtia ja se ei ainakaan viime aikoina ole tuntunut haistelevan niin paljoa kehiä kuin aiemmin. Viime mätsärissä myös liikkuminen meni hyvin. Seisominenkin sujuu, vaikka BIS-kehissä Netta välillä väsymyksensä vuoksi liikuttelee jalkojaan seistessään. Se ei kuitenkaan kovin usein käy istumaan.

Näyttelyt

Käytiin Tohmajärvellä hakemassa EH. Jatkossa ei ole tarkoitus juurikaan näyttelyitä kierrellä, ehkä yksi näyttely per vuosi on hyvä toimintasuunnitelma.

TOKO

Ollaan treenattu kotona hyvin vähän. Paikallaolot ovat sujuneet hyvin esim. agilitytreeneissä ja pihalla/hallin pihalla harjoitellessa.

Agility

Syksyllä käydyn alkeiskurssin ja alkeis-jatkokurssin jälkeen ollaan treenattu PoKSilla agilityn jatkoryhmässä. Rengas on sujunut mukavasti niillä kerroilla, kun se on ollut. Kun keinu ja kepit saadaan kuntoon, harkitaan jo kisaamistakin ainakin möllien epävirallisella kisaavien radalla. Takana on viidet möllit, joten ainakin johonkin tavoitteeseen on ylletty.

Koiratanssi

Musiikki on vaihtunut ja stressi on iskenyt, joten koiratanssi on jäässä. Tavoitteena on kuitenkin joskus kasata freestyleen toimiva koreografia alokasluokkaan, jotta joskus voidaan kisatakin.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti