keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Kiinni kuvitelmiin ja odotuksiin, jotka on nousseet niin korkeelle ettei mitenkään voi täyttää

Mikä stressi! Ei niinkään koirahommista, vaan kouluhommista. Ja tavallaan koiratanssista. Liian myöhään alettiin kasata koreografiaa ja harjoittelut ovat olleet vähäisiä, aikaa kuluu kouluhommiinkin. Netan kohdalla kesän jutuissa (niistä sitten kesällä) koiratanssi vaihtuu vain temppujen tekemiseen.

Varmasti me saataisiin jotain aikaan, jos jaksaisi ja viitsisi. Jos olisi myös aikaa. Omasta itsestähän tämä on taas kiinni, mutta kesällä on niin paljon tekemistä. Syksyllä on edessä ekat YO-kirjoitukset. Niihin pitää lukea. Nyt on aika hidastaa.

Onhan meillä jo agility ja varmaan on parempi keskittyä siihen kuin useampaan juttuun yhtä aikaa, jos aika ja oma motivaatio eivät meinaa riittää. Agilityn suhteen meillä ei ole kiire, tänä vuonna vain mölleillään ja treenaillaan. Kisa-asioita katsotaan aikaisintaan ensi vuonna.

Eikä meillä koiratanssissakaan ole mikään kiire kisaamaan tänä vuonna, vaikka suunitelmissa se olikin. Parempi varmaan kasta kunnollinen koreografia ja treenata oikeasti häiriössä, kuin kyhätä vähän epämääräisempi koreografia vähäisellä treenillä.

Kisoihin ehditään ensi vuonnakin. Voi, kun olisi jotain koiratanssikurssia.. Kotipihalla treenaaminen aina on mitä on. Kurssiasiaa tosiaan katsotaan syksymmällä. Tästä taisi tulla vähän tilitystä, mutta ainakin se selvensi ajatuksia. Nyt jarrutellaan ja pistetään koiratanssi jäihin kesän ajaksi.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti