maanantai 27. toukokuuta 2013

Mut musta ei vaan oo luovuttamaan

Ja niin taas muutin mieleni, pyörsin päätökseni ja kohta varmaan revin hiuksia päästäni. Taas pyöritellään koiratanssia ja sitä, kuinka tässä koiratanssiin liittyvässä projektissa loppujen lopuksi yhdellä kertaa tuuraan kaveriani, joka ei paikalle pääse. Muutoin kohtalomme koiratanssin suhteen on avoin.

Kappale vaihtui kokonaan eri kappaleeksi ja lyhyemmäksi (lyhennetty versio yhdestä kappaleesta). Kaipa sitä nyt tällä mennään, vaikka kämäiseltä tuo koreografia tuntuu. Varsinkin, kun aloin suunnitella sitä eilen ja tänään harjoiteltiin sitä ekan kerran.

Montako temppua meillä edes on? Paikallaolo ja luoksetulo, pyöriminen, tanssiminen, läpy, pam ja kiertäminen. Siinä se sitten vissiin onkin, ja koska olen salaperäinen, en tarkemmin vielä kerrokaan. Rekvisiittapuolikin on vähän auki. Netalle tekaisin pikaisen kaulapannan, mutta vielä pitää keksiä itselleni jotain. Huomenna kirpparille siis.

Ehkä tämän kiertelyn ja kaartelun jälkeen ei enää vaihdeta kappaletta, koreografiaa tai mitään muutakaan. Kisaamista harkitaan sitten joskus pitkän ajan päästä. Että joo. Ei koiratanssijuttuja ennen syksyä. Niin vissiin..

Ei kommentteja

Lähetä kommentti