tiistai 21. toukokuuta 2013

K-kirjaimia

Ja niin ajelin Netan kanssa hallille tavalliseen tiistaiseen tapaamme agilitytreeneihin. Meillä oli tänäänkin ratatreeniä, johon sisältyi myös tekniikkaa. Taas joudun sepustamaan jotain siitä, miten rata on vähän sinnepäin, mutta väsynyt mieli on väsynyt mieli. (Ja selostuksista voitte varmaan päätellä, että esteet ovat voineet olla hiukkasen eri paikoissa...)

Alkuun tehtiin ykköseltä ysille. Minit aloittivat ja me oltiin medeissä toisina. Ykköseltä kakkoselle tuli ohjauskuvio nimeltä ranskalainen. Sehän meni ihan kivasti. Tehtiin vain kasille ja todettiin, ettei takaaleikkaus tässä tulisi kuitenkaan toimimaan. Toisella kerta tehtiin ysille ja tein seiskan ja kasin välillä valssin. Kyllä sen ehti, muttei varmaan olisi nopeamman koiran kanssa ehtinyt. Tänään puomilla ei ollut ongelmaa kiipeämisen suhteen, lieneekö syy se, että tämä on tuttu oman seuran puomi?

Sitten oli taukoa ja käytiin ulkona harjoittelemassa keinua. Voi keinu! Netta irti ja keinulle, kädellä kevensin pamausta. Toistoja, mutta jonkinlaista pamausta tuli, ei enää täysin hiljaa. Eikä Netta vaikuttanut pelkäävän, namit maistuivat hyvin namialustalta (aluksi palkkasin kädestä) ja vauhtiakin piisasi niin, että hyvä kun ehti keinua laskemaan. Vikalla kerralla annoin Netan mennä koko keinun itse laskematta sitä alas eikä pamaus vaikuttanut haittaavan Nettaa. Olin kuitenkin koko ajan vieressä. Jätettiin se sitten onnistuneeseen suoritukseen.

Sitten tehtiin loppurataa kympistä kahdeksaantoista, joskin este nro. 13 eli putki jätettiin välistä. Alkuun taisi tulla ohjattua vähän hankalammalta puolelta, mutta kun esteen nro. 11 jälkeen valssasi, sai Netan paremmin hypylle. Ja molemmilla kerroilla se kiersi hienosti putken takaa ja meni putkeen. Loppujuttu olikin asia erikseen, takaaleikkaus ei tässä toiminut joten meitä neuvottiin tekemään esteet 16-18 toiselta puolelta ohjaten tällä kertaa.


Ja ne K-kirjaimet. Kieputus ja keinu. Ei minulla muuta.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti