tiistai 21. toukokuuta 2013

Herkkuvarastojen äärellä

Tänään kuvasin ainakin osan Netan herkuista. Niitä on ihan riittämiin. Niitä on purkeissa, pusseissa ja laatikossa, niille varatulla paikalla ja kirjahyllyssä. Viime vuonna lahjoitin joitain Netan puruluita Axi-eukulle, kun näytti, ettei Netta niitä kuitenkaan söisi. Älkää välittäkö kummallisista heijastuksista kuvissa, otin kuvat ikkunan edessä ja johonkin kuvaan heijastuivat pöytää akryyliväriprojektilta suojaamassa olleet paperit sekä maalaamani taulu.

Shelttipurkissa meillä on jotain BF:n herkkutikkuja. Näitä Netta sai Axun omistajalta synttärilahjaksi ja niitä on kaapissa lisää, kun sain niitä mummolasta. Netta tykkää näistä. Pakko vain säilyttää purkissa, etteivät kuivahda kokonaan.


Nämä namit saimme Hau-Hau Championin kilpailusta, johon piti lähettää kuva koirasta ja tunnustuslapusta (lapulla koira tunnusti jonkin "kolttosen"), sillä kaikki siihen osallistuneet saivat nameja. Nämä ovat aika ilmavia ja näissä on hajusta päätellen tonnikalaa (ja olikohan myös porkkanaa?).


Tessun lihalastuja on riittämiin, varmaan ainakin viisi pussia. Ensin ostin yhden, sitten ostin lisää ja voitettiin näitä vielä yhdestä mätsäristä. Helppo pieniä, yhdestä lastusta on iloa pidemmäksikin aikaa ja lisäksi nämä eivät haise.


Näiden namien "virallista" nimeä en tiedä. Ostin näitä yhdeltä meidän 4H-kerhon retkeltä. Silloin käytiin Kuopiossa. Jotain Oscarin nameja nämä ovat. Pitäisikin syöttää pois, mutta palkkaamiseen nämä ovat kovuutensa takia vähän hankalia.


Hammashoitopuruluita riittää. Näitäkin pitäisi syöttää. Netta ei näistä kamalammin välitä, vaikka se joskus on ainakin yhden tällaisen syönyt. Vilkku ja Miru taas söisivät tällaiset aivan hetkessä.


Purkillinen puruluurenkaita. Mikä lie älynväläys oli nämäkin hankkia, Netasta nämä ovat vissiin liian kovia. Pitääkin taas tarjota ja jos ei kelpaa, Miru ja Vilkku tarttuvat ilomielin toimeen.


Siankorva, joka on Netan synttärilahja kaverilta. Netta söi Netan ja Axun yhteissynttäreillä yhden tällaisen ja tämä on vielä jäljellä. Netalla menee aikaa tällaisen syömiseen.


Sekalaisia herkkuja. Jokin kierretikku, rouhetikkuja, rouhepuruluita, hammashoitokrokotiili ja XO-puruluu. Rouhepuruluista Netta tykkää varmaan siksi, että niitä sen on helppo syödä.


Rouhetikkuja lisää. Nämä pitäisi laittaa purkkiin. Netta tykkää näistä (luonnollisesti), vaikka sillä meneekin aika kauan yhden tällaisen syömiseen.


Sunnuntain mätsäristä voitettuja poron kylkiluita. Näitä on melkoinen satsi. Saas nähdä, mitä Netta näistä tykkää. On varmaan syytä lahjoittaa osa Mirulle ja Vilkullekin jossain välissä.


Netan synttärilahja, jonka se sai minulta. Kuivattu pieni putkiluu ja possunnenä. Netta on jopa yrittänyt syödä tuota luuta, pitäisi ladata siitä videokin nettiin, kunhan vain jaksan.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti