sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Tarkoitus pyhittää keinot

Näin tuumasi omistaja, kun Netan saunakäskyllä kylpyyn huijasi. Netta oli oletettavasti kierinyt jossain (ainakin se haisi), joten ei muuta kuin pesulle. Tässä on siis turkinhoitopostaussarjan viimeinen postaus.

Netta pääsi pesulle suoraan (sadesäässä tehdyn) lenkin jälkeen. Shampoona käytettiin Bio-Groomin So Gentle -shampoota. Meillä on myös jotain Best Friendin shampoota, jota on käytetty ainakin Vilkun pesuun (ja kerran Netan kaulukseen).


 
Ensin laitan veden sopivalle lämpötilalle ja sitten kastelen Netan turkin. Kuten arvata saattaa, tämä ei ole Netan mieleen sitten laisinkaan. Eihän Hänen Turkkiaan saa kastella näin!

 
Seuraavaksi shampoota turkkiin. Tämäkään ei taida erityisemmin olla Netan mieleen. Meillä käytössä olevan shampoon voi laimentaa tai käyttää sellaisenaan. Tällä kertaa en laimentanut shampoota.

 
Sitten onkin aika huuhdella huolellisesti shampoo pois Netan turkista. Tässä vaiheessa tajusin, etten katsonut kellosta, mihin aikaan aloitin. Näin ollen emme saa tietää, kuinka kauan aikaa Netan pesuun oikein menee.


 
Lopputuloksena on märkä ja hapan Netta, joka hakeutuu kylpyhuoneen ovelle (se yrittää hakeutua sinne myös kesken pesun). Ovella Netta ravistelee itsensä. Sitten pitää saada pyyhe ilman, että Netta pujahtaa pois, ja kuivata Netta. Lisää turkinravisteluja. Kun Netta pääsee pois, se yleensä hetken säntäilee ja ravistelee, kunnes se asettuu nuolemaan tassujaan ja lopulta nukkumaan. Netta sai kiellon mennä sohvalle tai sängylle ja kun käskin sitä menemään omaan petiin sanomalla: "Oma peti!", se kävi makuulle teatraalisesti. Nyt Netta nukkuu lattialla.


Ei kommentteja

Lähetä kommentti