tiistai 7. toukokuuta 2013

Hei me liidetään!

Viime viikolla treenejä ei ollut ja sitä edellisellä viikolla ei päästy (koska olin itse Tampereella), mutta nyt liideltiin taas. Viimeksihän liideltiin mölleissä silloin.. joskus. Suunnattiin treeneihin mukanamme karkkipussi (Netan SIN BIS1 -sijoituksen johdosta). Karkkeja ei jäänyt jäljelle (Haribo, nam!).

Sitten olennaiseen... Netta the Nakki-Netta sai tällä kertaa aloittaa. Ratatreeniä! Hyppyjen 5 ja 6 sekä 12 (ja 14) ja 13 asennoista en ole ihan varma enää, mutta samapa tuo nyt.. Tehtiin rataa pätkissä (esteet 1-6 ja esteet 7-17). Alkuun kokeiltiin ihan ykkös- ja kakkosesteitä niin, että Netta jäi ykkösen taakse, menin kakkosen kohdalle, käskin Nettaa hyppäämään ja kakkosen jälkeen heitin namin. Sehän sujui aika kivasti!

Toistettiin se namijuttu pari kertaa ja sitten oli aika kokeilla kutosesteelle. En ollut mitään ihmeellisempiä kuvioita suunnitellut, koko ajan ohjasin vasemmalla kädellä eli ei tullut mitään valsseja tai muitakaan. Kakkosen jälkeen olisi vain paremmin voinut luottaa, että kyllä Netta sieltä tulee (ja tokalla kertaa se kiersikin jostain syystä kakkoshypyn). Mutta ei valittamista, aika vauhdikasta (nakki)menoa!

Sitten odoteltiin, kun muut tekivät saman ja sitten rata seiskaesteeltä (putki) loppuun. Kepeillä meillä oli ohjurit ja alkuun Netta tuntui koko ajan yrittävän hypätä niiden yli pois, mutta lopulta se meni kepit. Pussissa ei valittamista eikä A:ssa. Hypyiltä 12-14 renkaalle ja pituusesteelle eteneminen ei oikein sujunut aluksi sulavasti, takaaleikkaus ei tainnut (vielä) olla ihan se meidän juttu. Puomille Netta kuitenkin kiipesi kivasti.

Toistettiin sama uudelleen. Taas kepeillä ohjurien yli hyppääminen melkein lopussa, kun valmistauduin kaivamaan namin. Seuraavalla tai sitä seuraavalla kerralla Netta meni ihan nätisti. Pussin jälkeen sille ei jäänyt ehkä niin "Mitämitähäh?" -fiilis kuin varmaan ekalla kertaa sinne mentäessä tällä radalla. A:lla palautin sen takaisin alastulokontaktille. Kokeiltiin hypyillä 12-14 jotain kiepauttamista, että oma kääntyminen sujuisi. Nyt sujuikin paremmin, kun päästiin järkevämmin renkaalle ja pituudelle. Ja puomi... ♥ Netta ei nyt epäröinyt yhtään!

 
Perjantaina sitten mölleilemään. Agilityn hurmaa! Ja Netta pysyy aika kivasti paikallaan kun käskee, alussa en tainnut käskeä tarpeeksi hyvin (tänään siis), kun se nousi. Mutta kun miettii, millainen Netan paikallaolo vaikka vuosi sitten taisi olla... Ollaan me jossain edistytty!

Ei kommentteja

Lähetä kommentti