tiistai 27. elokuuta 2013

Aktiivitreenaajat(ko)?

Eilen treenattiin koiratanssia. Koreografia oli uusi ja olin harjoitellut sitä Netan kanssa perjantaina, jolloin sain sen väsättyä, mutta enkös minä sitten hävittänyt sen lapun! Ja koska kaikkea en muistanut, osittaista improvisaatiota. Hmm... Pitää näiden kiireessä suunniteltujen ja hutiloiden tehtyjen koreografioiden tilalle alkaa suunnitella uutta. Ja kappale saa silloin olla se, mistä viime vuonna aloitettiin. Ympäri mennään, yhteen tullaan.
 
Tänään olikin agilityn vuoro. Joo laiskuri täällä hei, ei taaskaan ratapiirrosta mutta videot kyllä on! Säätämistä taas kerran omalta osaltani (milloin ei olisi?), kun esim. ekaa kertaa rataa tehdessä muurilla huusin: "Kiipee!" ja meinasi mennä pasmat sekaisin, hyvä että putken sain oikein. Ja eikös A ollut kiva Netan mielestä putken jälkeen. Juh.. Ja keinun jälkeen hypyillä en osannut näyttää, miten mennä ne.
 
Ekalla kertaa keinukin meni turhan vauhdikkaasti (ei sitten tullut mieleenkään saada koiraa hidastamaan?) ja tokalla kertaa keinu oli vähän epäilyttävä. Ekalla kertaa kepitkin olivat säätämistä, tokalla kertaa menivätkin hyvin! Jos siis ei kiinnitetä huomiota vauhtiin. Tai siis sen puutteeseen. Kuulemma Netta meni oikeaan väliin, koska ajoissa käskytin. Vikassa välissä meinasi tulla haahuilua, mutta napakammalla "Kep!"-käskyllä sekin hoitui. Vielä radan jälkeen vähän myöhemmin kokeiltiin kerran keppejä, taas.. vähän haahuilua keskellä. Treeniätreeniä.
 

 
Sunnuntaina sitten mölleilemään niin möllien kuin kisaavien radoille! Vika mahdollisuus harjoitella oikeasti kisanomaisessa tilanteessa ennen kisoja. Ja sitten pitää ilmoittaa Netta Joan kisoihin. Joka kerta jauhan tätä samaa, mutta niin. Siellä on ykkösille kaksi agilityrataa ja yksi hyppyrata. Kaikille mennään näillä näkymin. Netan mittailuakin kokeiltiin tänään ja kun saatiin mittaa tulkittua, oli Netta alle sen 43 cm.
 
Tavoitteena mölleihin on mielellään suht nopea rata ja kisaavien radalle, että kepit saataisiin sujumaan! Ja toki virallisiinkin on toiveissa nopea rata ja ne kepit. Ja ettei ohjaaja sekoile ja kämmäile minkä ehtii. Tosin se nyt taitaa olla liikaa vaadittu.

1 kommentti