maanantai 12. elokuuta 2013

Ja ei kun vaan etiäpäin!

Nyt se on tehty. Lisenssinvaihtoon liittyvät maksut on maksettu. Se olisi sitten A-lisenssi ja mahdollisuus kisata. Ihanaa. Kamalaa. Ensimmäinen startti meillä on syyskuussa, tarkalleen ottaen syyskuun 14. päivä Joan kisoissa. Vielä en ole Nettaa ilmoittanut, onhan tässä aikaakin.
Agilitykisat
  • 14.9. Pärnävaara varma
  • 12.10. Pärnävaara mahdollisesti
  • 26.10. Kajaani todennäköisesti
  • 9.11. Kuopio epävarma
  • 6.12. Pärnävaara todennäköisesti
  • 8.12. Kuopio epävarma
Siinä pientä kisakalenteria, joka löytyy Tulevat koitokset -sivulta aka enemmän tai vähemmän virallisesta kalenteristamme. Sitten vielä parit möllit. Hui. Pärnävaaran kisat ovat suht varmoja, kun matkaa ei ole paljoa, ja Kajaanikin on aika todennäköinen. Kuopion kisoista on vaikea sanoa vielä, paljon riippuu kyytipolitiikasta.
Noh, onpahan yksi asia vähemmän hoidettavana! Sitten pitää vaan muistaa ilmoittaa Netta niihin kisoihin. Toivon mukaan ensi vuonna on myös aikaa kisailuun. Kajaanissa on varmaan taas näyttelyn yhteydessä iltakisana agilityä, ehkäpä sinne..?
Sunnuntaina mätsäri. Tänään harjoittelin Mirun kanssa vähän pihalla. Eri asia on sitten miten kauan se jaksaa haluaa seistä ja missä vaiheessa se istuu, kun on tosi kyseessä. Ja ne liikkeet. Supernamia mukaan. Hihna ja panta ovat kyllä ehdottomasti tavalliset. Välillä alkaa vähän hirvittää ja kaduttaa koko aidea, mutta jos tästä selvittiin Pirin kanssa, selvitään Mirunkin kanssa. Harjoitusta se vain on.
Sopii vain toivoa, etteivät soopelit saa samanväristä nauhaa. Apukäsi on juu Netalle, mutta eri asia on, mitä siitäkin tulee, jos molemmat soopelit ovat samassa kehässä. Sitä kun ei tiedä, mitä mieltä Miru olisi moisesta. Saati sitten Netta. Sittenhän se nähdään...

Ei kommentteja

Lähetä kommentti