perjantai 16. elokuuta 2013

Syksyn suunnitelmia jälleen kerran

En eilen ollutkaan huomannut, että Showlinkin verkkokaupasta oli tullut viesti, joka ilmoitti, että agilityn kilpailukirja on postitettu. Huomasin sen kai tänä aamuna tai sitten eilen illalla. Joka tapauksessa se oli tänään tullut postilaatikkoon.
Siinä onkin Netan eka asiakirja, joka liittyy konkreettisesti harrastuksiin. Tietysti on myös rekisteri- ja rokotustodistukset, mutta nehän ovat olleet aina. Joku suojakuori pitää tuollekin hankkia, mutta eiköhän sellaisia jostain löydy. Netan rokotustodistus on EU-passin suojakansien välissä ja rekisteripaperi ns. näyttelykansiossa, muut Netan paperit (pentuajan eläinlääkärintarkastuslappu, näyttelyarvostelut..) ovat tavallisessa kierrekansiossa, joka on Netan papereille varattu.
En muista, kerroinko jo, mutta Netan kadonnut rokotustodistus löytyi hyllystä, jossa on Netan palkintoja ja pari kuvaa. Ei se vaan sieltä silmään sattunut! Ja hyvä juttu, että löytyi, kun siinä lukee, milloin rokotukset menevät umpeen. Rekisteripaperissa lukee vain, milloin ne on laitettu. EU-passin suojakannet ovat tosi kätevät rokotustodistuksen kanssa. En halua tietää, missä kunnossa rokotustodistus ilman niitä olisi. Ainakin erottaa Netan rokotustodistuksen Mirun ja Vilkun omista.
Eikä siinä kilpailukirjajutussa (tai rokotustodistusjutussa..) vielä kaikki! FB:n joukkotarkkiryhmässä nousi kiinnostusta joukkotarkkiin Joensuussa ja sellainen myös tulee olemaan. Syyskuussa. Ilmoitin Netan sinne heti, kun päivämäärä selvisi. Syyskuun 16. päivä. Silmät, lonkat, kyynärät, polvet, selkä ja sydän, nämä olisi tarkoitus tutkituttaa.
Pentuna Netalla on todettu silmissä lievä CH. CH bil, lukee Netan pentuajan silmätarkastuksen kohdassa Kuvailevat kommentit. En tiedä, mitä tuo bil tarkoittaa. CRD/CH oli muistaakseni sellainen, joka voi myös peittyä, joten saapa nähdä, näkyykö se vieläkin. Ja löytyykö esimerkiksi ylimääräisiä ripsiä.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti