tiistai 6. elokuuta 2013

Koirakontakteja ja lupauksia

Eilen illalla käytiin Axu-eukun luona. Lähinnä vaan näyttelytreeniä ja leikkimielinen "mätsäri" kahden koiran kesken. Huomennahan on mätsäri Lehmossa. Vien siellä kehään Netan lisäksi myös Axun. Onhan se aika erilaista esittää isompaa koiraa! Olenkin ollut jo kerran aiemmin Axun kanssa mätsärikehässä, nimittäin Axun ekassa mätsärissä viime syksynä.
Olipa meillä myös missiona ottaa Netasta ja minusta yhteiskuvia. Yksi onkin jo täällä Ohjaaja-osiossa ja laitan varmaan pari muutakin sinne, ehkä laitan osan ihan johonkin postaukseenkin. Kuvausten seurauksena minulle tuli pienenpieni tikku käteen ja sitä olikin sitten tosi kiva ronkkia linkkarin pinseteillä pois (ja sitten siitä vielä jäi alle millin kokoinen pala, jonka sain tänään irti).
© Minna
Tänään käytiin pienellä lenkillä uuden tuttavuuden eli Sammeli-lapinkoiran kanssa. Nettaa ei pikkuinen paljoa kiinnostanut - enemmänkin se kauhistutti Nettaa. Netta-parka, mitähän mahtaa olla edessä sitten joskus, kun se saa pentukaverin... Netta ei siis halunnut leikkiä Sammelin kanssa ja kun Sammeli jossain välissä innostui vähän liikaa, Netta taisi varoittavasti murahtaa ja väläyttää nopeasti hampaitaan.




Huomiselle on luvattu aika lämmintä.. Pitää muistaa viilennysmantteli ja paljon vettä Netalle. 18.8. onkin Collieyhdistyksen mätsäri Joensuun raviradan parkkipaikalla. Kotikoirana ja ehkä-joskus-mätsäreihin-menevänä tunnettu Mirukin pääsee siellä kehään asti, koska kaverini lupasi viedä Netan. Mihinkähän tässä oikein ollaan ryhtymässä... Mirun mahdollisen (ja luultavasti pariin mätsäriin jäävää) mätsäriuran aloitusta olen jossitellut jo reilun vuoden.

Toivottavaksi jää vain, ettei arvon Mursu kamalasti kiljahtelisi muiden liikkeistä. Pitää kaivaa jostain panta Mirun hihnan kaveriksi, koska sillä on lenkillä aina valjaat. Ja paljon makkaraa mukaan. Tästä seuraa varmaan katsojille huvitusta. Ei sillä, kyllä Pirikin oli samanlainen kiljahtelija ja Mirua isompikin, että kyllä Miru pysyy hallinnassa, mutta huvittava ilmestys se varmaan silti mätsärikehässä on, teki se mitä tahansa.


Ei kommentteja

Lähetä kommentti