tiistai 13. elokuuta 2013

Treenipostaus vol. 5689

Ja taas agilityn parissa! Oli minun vuoroni tuoda rata ja se oli rata, joka oli Joan mölleissä maaliskuussa (*click*). Sovellettiin sitä tosin vähän. Yksi hyppy jätettiin pois, vikan putken sijaan otettiin keinu ja vika hyppy oli eri kohdassa. Nämä näkeekin sitten videolta, joka on alempana. Sitä ennen pieni kevennys. Netta nimittäin otti ja puri hihnansa poikki! Yhdessä vaiheessa se vain käveli perässäni ja ihmettelin, kun se oli irti. Löytyihän se syykin...



Mutta niin, treenikertomus videon siivittämänä. Kokeiltiin treeneissä jo sitä "Väliin!"-temppua, missä Netta tulee jalkojeni väliin istumaan (aloitettiin sen harjoittelu viikonloppuna naksuttimen avulla). Kokonaisuudessaan kontakteille viilailua ja namialustat takaisin, kuten vikassa videossa oli puomin kohdalla. Eikä enää palkkaamista kädestä. Ja ekalla kerralla välistävetokohdalla menin turhan kauas tmv. Mutta muuten meni kuulemma hyvin eikä paljoa korjailtavaakaan kai ollut, mitä nyt itse pitää mölleissä ja kisoissa juosta kovempaa, koska silloin Nettakin juoksee kovempaa. Keinustakin tuli kehuja.
 

 
P.S. Lukijoita näkyy olevan jo 52! Iso kiitos kaikille, jotka Netan blogia jaksavat lukea (eikä unohdeta myöskään heitä, jotka Bloglovinilla tai muuta kautta lukevat)! :)

Ei kommentteja

Lähetä kommentti