keskiviikko 7. elokuuta 2013

Iskee vauhtisokeus, täytyy olla sen kaa tarkkana

Ja niin treenattiin tänään eilisen puolella. Ratana oli jonkinlainen sovellus jostain sunnuntain kisojen ykkösten radasta. Tältä kerraltakin on videota, se on postauksen lopussa koottujen selitysten alla. Pyydän jo etukäteen anteeksi ratapiirroksen mittakaavaa..


Rataantutustumisessa nerokkaasti havannoin, että varmasti Netta menee vitoshypyltä A:lle suoraan sen sijaan, että menisi puomille ja päätin visusti muistaa Tässä!-käskyn, mutta senhän minä nerokkaasti myös unohdin ja Netta kiisi A:lle, joskin tuli heti takaisin. Kepeistä tähän väliin sen verran, että vähän säätämistä...
 
Esteen nro. 11 eli putken jälkeen tuli persjättö. Netta teki kyllä hypyt, mutta kiersi renkaan. Sitten sekin sujui. Keinulla tuli vähän hämminkiä, kun keinun tullessa alas Netta putosi kyydistä ja säikähti. Kysyin, tehdäänkö keinu uudestaan ja tehtiin. Netta teki sen namin voimalla ryömien (aluksi se kerran hyppäsi jo ylösmenolta pois) ja mietin oikeasti, että tässäkö nyt kaikki oli, jouduttaisiinko me aloittamaan koko juttu keinun kanssa alusta... Muiden ehdotuksesta tehtiin vielä pari kivaa estettä, että Netalle jäisi hyvä maku suuhun. Putki ja puomi tehtiin ainakin.
 
Tokalla kertaa kepeissä muodostui ongelmaksi vika väli. Tällä kertaa sain Netan suoraan vitoshypyltä puomille. Ja taas olin etana ja Netta kiersi renkaan.. Hypyn nro. 16 jälkeen (kiva huomata että pistin pari hyppyä piirroksessa ehkä vähän väärään kohtaan) tein persjätön. Keinu meni ihan hyvin, joten huoli uudelleen aloittamisesta taisikin olla turha. Tehtiin vielä A:lta renkaalle ja lopulta A:lta putkelle eli esteelle nro. 15, jotta rengas onnistuisi ja kyllähän se sitten menikin.
 
Netta kokeili vielä osan rataa yhden ryhmäläisen kanssa. Toisen ryhmäläisen kanssakin se kokeili, mutta juoksi minun luokseni ja palasi houkuttelujen jälkeen ja sama toistui. Tiedä sitten mistä sheltti otti nokkiinsa, kun se ei ekana kokeilleen ryhmäläisenkään kanssa suostunut tekemään. Tuossa jossain välissä tehtiin vielä rataa minihypyillä. Taas kepeillä vika väli, mutta painokkaammalla "Kep!"-käskyllä Netta meni sen. Niin, ja sitä ennen väärä väli. Ja renkaalta Netta ei mennyt heti putkeen.
 

 
Todettiin, että meille taisi iskeä vauhtisokeus ja se ennalta varoiteltu ilmiö eli liiallisesta nälästä johtuva treeniähky. Meidän pitää vielä treenailla keppejä ja kontakteja jonain pikakuurina ennen ekoja kisoja, jotka näillä näkymin ovat 14.9. Joan kisat. Sitä ennen yhdet möllit, hui! Ja ensi viikolla on minun vuoroni tuoda treeneihin ratapiirros. Pakko laittaa se tännekin, etten vain unohda.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti