maanantai 2. syyskuuta 2013

Haastetta haastetta haasteen perään

Ensiksi mennään treenirintamalle. Tänään pohdiskelin agilityjuttuja, mutta se ei ollut se pääidea tänään. Käytiin varsin pikaisesti koiratanssitreeneissä vetämässä oma osamme ja Netalla tuntuikin olevan hyvä vire päällä. Ainakin se näytti tarkalta ja teki juttuja iloisesti huolimatta siitä, että sillä oli epävakaan sään vuoksi kurahaalari. Hienoin Netta ♥ Improvisaatiota taaskin, kun kadonnut koreografia löytyi ja katosi uudestaan, eikä tässä kirjoitusten vuoksi ole aikaa viilailla sitä enempää. Kirjoitusten jälkeen puhaltavat sitten uudet tuulet koiratanssin suhteen ja yritetään saada jotain kunnollisempaa kasaan.
Agilityrintamalta sen verran, että tehtiin pihalla 2on2off-harjoitusta vanhalla lautamenetelmällä. Käskyksi vain vaihtui "Kop!". Älkää kysykö mistä se tuli mieleeni, mietin vain jotain uutta käskyä ja no... Kop se vain tuli. Saan itsekin omat suunnitelmani kuulostamaan ei-niin-järkeviltä, mutta näillä nyt mennään toistaiseksi.
Saimmet taas kerran haasteen, tällä kertaa I'm The Boss -blogista. Kiitoksia.
Haasteen säännöt:
1. Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään.
2. Pitää myös vastata haastajan 11 kysymykseen.
3. Haastetun pitää tehdä 11 kysymystä uusille haastetuille.
4. Pitää haastaa 11 bloggaajaa, joilla on alle 200 lukijaa.
5. Sinun pitää kertoa, kenet olet haastanut.
6. Ei takaisin haastamista.
11 faktaa minusta:
  1. Olen 18-vuotias
  2. Aloitin elokuussa kolmannen vuoden lukiossa...
  3. ...ja käyn lukion kolmeen ja puoleen vuoteen.
  4. Olen käynyt dogsitterkurssin neljä vuotta sitten.
  5. Opiskelen neljää kieltä, joskaan en tällä hetkellä kaikkia samassa jaksossa ja syksyn kirjoitusten jälkeen opiskeltavia on enää vain kaksi.
  6. Osaan suomea (äidinkieli, yllätys!), englantia, venäjää, ruotsia, saksaa ja muutaman erittäin "olennaisen" lauseen ranskaa ja hyvin vähän italiaa.
  7. Matematiikka, fysiikka ja kemia eivät ole koskaan kuuluneet suosikkeihini koulussa ja kaikki kyseisten aineiden pakolliset kurssit ovat onnellisesti takanapäin.
  8. Minulla ei ole minkäänlaista sävelkorvaa.
  9. Reaaliaineista pidän oikeastaan vain historiasta.
  10. Tykkään kuunnella pääosin suomenkielistä musiikkia.
  11. Olen pitänyt Netan blogia jo vähän päälle kolme vuotta.
Kysymykset:
1. Jos saisit valita itsellesi yhden supervoiman (ajatusten lukeminen, näkymättömyys, lentäminen...), niin minkä ottaisit?
- Auts! Tämä onkin paha. Koska supervoimaksi ei varmaan lasketa sitä, että voisi omaksua minkä kielen tahansa ja osata puhua sitä täydellisen sujuvaksi, keksitään tähän jotain muuta. Näkymättömyys voisi olla ihan kiva!
2. Kerro 3 hyvää puolta itsestäsi.
- Mielikuvitus, kielitaito (en tiedä edes lasketaanko tämä, mutta joo...) ja vaikka se, ettei metsässä liikkuminen pelota. Ei ehkä ihan sitä, mitä tässä haettiin, mutta mennään näillä.
3. Minkä taidon haluaisit oppia?
- Ja näitähän riittää! Puhumaan kaikkia osaamiani vieraita kieliä paljon sujuvammin, olisi kiva osata soittaa jotain soitinta ja ja ja...
4. Millainen olisi unelma-asuntosi?
- Ehkä se on se kliseinen omakotitalo järven rannalla, totta kai hieno iso piha ja kaikki. Talo olisi järkevästi suunniteltu, eli koirien kannalta järkevä.
5. Jalkapallo vai jääkiekko, miksi?
- Apua, ei kumpikaan... En ole yhtään urheilullinen ihminen eikä kumpikaan laji kiinnosta minua. Jos on pakko sanoa niin jääkiekko, sitä olen joskus erehtynyt katsomaan telkkarista.
6. Minkä kirjan luit viimeksi? Mitä pidit siitä?
- Voi kamala kun siitäkin on aikaa, kun viimeksi luin... Ei mitään muistikuvaa!

7. Kouluaineista biologia, maantieto, fysiikka vai historia? Miksi?
- Näistä vaihtoehdoista historia, koska se on kiinnostavin minun mielestäni.

 8. Haaveammattisi?
- Kääntäjä.

 9. Unelmalomakohteesi?
- Saksa, Saksa, Saksa! Etelä-Saksa. Baijeri. ALPIT. ♥

10. Oletko käynyt ulkomailla, jos olet niin missä?
- Joo! Kaksi kertaa Ruotsissa, kerran Venäjällä, kerran Virossa, kahdesti Saksassa, Itävallassa Saksan reissujen yhteydessä, nopeasti Italiassa samalla kertaa, kun olin ekaa kertaa Saksassa ja tosi pienenä Kyproksella.

11. Pidätkö enemmän syksystä vai keväästä, miksi?
- Ehkä se on sitten kevät, kun luonto herää ja on mielenkiintoisempaa kuvata, kuin talvella tai kesällä. Tosin syksykin käy kuvauskriteereihin tässä suhteessa, mutta keväällä alkaa tulla lämmin ja keväästä on aina tosi aurinkoinen mielikuva.
Pahoittelut oikeasti, en tällä kertaa jaksa keksiä uusia kysymyksiä tai haastaa ketään. Jo pari haastetta on tässä lähiaikoina laitettu kiertämään, joten ehkä tällä kertaa en pommita samoja blogeja. Näin tällä kertaa, ensi kerralla eri juttu sitten.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti