lauantai 14. syyskuuta 2013

Haastetta jälleen

Saatiin Taikan ja Medyan blogista haaste. Ei jakseta taaskaan haastaa ketään, kun on tullut haastettua ne blogit, jotka on halunnutkin haastaa, eikä mielikuvituskaan enää riitä uusiin kysymyksiin. Agilitykuulumisia tulee vielä tänään, kunhan kameran sisältö on latautunut koneelle ja kunhan saan ladattua videon YouTubeen.

Haasteen säännöt:
- Vastaa haastajan 11 kysymykseen.
- Keksi 11 uutta kysymystä.
- Haasta 11 bloggaajaa, joilla on alle 200 lukijaa.
- Kerro bloggaajille, että olet haastanut heidät

1. Pystytkö olemaan koiriesi kanssa johdonmukainen ja täsmällinen koulutuksessa, vai sorrutko välillä menemään helpomman kautta (esim. vetämisen kanssa, jaksatko harjoitteluvaiheessa aina reagoida epätoivottuun käytökseen vai saatatko sallia hihnan kiristyä kiireisellä aamulenkillä)?
Joskus tulee kyllä sorruttua menemään helpoimman kautta, vaikka johdonmukaisuuteen ja täsmällisyyteen pitäisikin pyrkiä.

2. Kuinka kiinnostunut olet koirien ruokinnasta? Syynäätkö esimerkiksi ruokapussien kyljet tarkkaan, vai ostatko sitä mitä sattuu saamaan?
Tavallaan ja tavallaan ei. Markettiruokia ei syötetä, ellei satuta palkinnoiksi saamaan, mutta en myöskään tutki pusseja kovin tarkasti, vaikka se varmasti kannattaisikin. Netta ja muut meidän koirat syövät Jahti & Vahti Kana ja riisi -ruokaa. Sitä oli jossain kai suositeltu. Se on myös sopinut hyvin meidän koirille.

3. Uskotko siihen, että esimerkiksi liian vahva penturuoka vääntää jalkoja? Vai pidätkö sitä enemmän normaalina kehitysvaiheena, joka poistuu kasvun myötä?
Paha sanoa, kun en ole tähän enempää perehtynyt, kun tätä ei omien koirien kohdalla ole tapahtunut. Mutta luulisin kyllä, että se on mahdollista, aivan kuin olisin jostain näin kuullut.

4. Minkä luonteenpiirteen poistaisit koirastasi/koiristasi, jos saisit valita?
Hmm. Jos sitä ei saisi vaihtaa vaan poistaa, Netalta poistaisin sen, että se vieläkin välillä arastelee.

5. Minkä hetken haluaisit elää uudestaan koirasi/koiriesi kanssa?
Hmm. Tietysti on näitä pieniä hetkiä, lenkkejä ja erilaisia harrastuskokemuksia. Jos saa valita laajemman kokonaisuuden, niin ehkä se olisi pentuaika.

6. Onko koiraharrastus aiheuttanut kyyneliä tai harmaita hiuksia? Jos kyllä, niin miten.
Kyllähän se on vähän turhauttanut, kun Netta on levitellyt vessan roskiksen sisältöä ja tuhonnut muutamat housut syömällä niiden taskuihin reiät..

7. Hoidatko koirasi täysin itse, vai saatko esim. lenkitysapua tai rahallista avitusta perheenjäseniltä/ystäviltä jne?
Lenkitysapua saan vanhemmilta ja vanhemmat maksavat Netan ruuat (syö samaa ruokaa kuin Miru ja Vilkkukin) sekä ovat maksaneet eläinlääkärikulut ja aiemmin myös harrastuskuluja ja esim. tämän vuoden agilitymaksun, mutta kisoja jne. olen maksanut tänä vuonna itse.

8. Tykkäätkö ostella uusia tarvikkeita ja leluja, vaikka kaapeista löytyisikin käyttökelpoisia tuotteita?
Että tykkäänkö! Vastaus taitaa olla ilmiselvä. Pantojakin on yli 30..

9. Mikä antaa motivaatiota harrastamiseen?
Edistyminen ja joskus myös tavoitteet.

10. Löytyykö koiriltasi viralliset terveystulokset? Miksi kyllä, miksi ei?
Löytyy vielä vain pentuajan silmätarkastus, mutta maanantaina on aika joukkotarkkiin. Siellä Netalta tutkitaan silmät, lonkat, kyynärät, polvet, selkä ja sydän. Matti Myöhänen liikkeellä taas, mutta kyllähän se on alkanut kiinnostaa, että mitä siellä voi olla. Toivottavasti ei kuitenkaan mitään vakavaa.

11. Millä perusteella valitsit koirasi/koiriesi kasvattajan?
Vilkku on sekarotuinen, eikä sillä ole kasvattajaa. Ilmoitus kyseisestä pentueesta nähtiin Citymarketin ilmoitustaululla. Mirun kasvattaja taas on edesmenneen Pirin kasvattaja. Netan kasvattaja puolestaan löytyi, kun etsittiin minulle shelttiä ja matkassa oli pieni mutka, mutta tässä sitä nyt ollaan.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti