torstai 12. syyskuuta 2013

Kaksin aina kaunihimpi

Tänä iltana mentiin Netan ja Mirun kanssa collieiden tokotreeneihin. Netta pääsi mukaan, koska Miru malttoi pihalla harjoitellessa odottaa hienosti autossa, kun Netta treenasi. Heti perille päästyä Miru kuitenkin vähän kiljui autossa, kunnes se pääsi hetkeksi kävelemään. Sitten se odotteli nätisti omaa vuoroaan.

Mirun kanssa muisteltiin vähän käännöksiä ja luoksetuloa. Uutena juttuna otettiin paikallaoloa ilman käsimerkkiä. Sitä kokeiltiin ihan niin, että näytin Mirulle, ettei minulla ollut käsissä mitään, pidin kädet alhaalla ja käskyn annettuani peräännyin askeleen verran ja palasin heti palkkaamaan. Rauhallisesti, totta kai. Tätäkin pitää harjoitella tarkemmin, kunhan aikaa on.

Tämän jälkeenhän Miru oli ilmeisesti vähän kiihtynyt, sillä autossa se alkoi mm. haukkua ja lopputuloksena en voinut jättää sitä takakonttiin Netan vuoron ajaksi, mutta onneksi eräs treenaaja pystyi pitämään Mirua paikkamakuun ajan. Siinä kävin pari kertaa palkkaamassa Nettaa aina välillä. Kylläpä se odotti nätisti, vaikkei makuuasento maailman tyylikkäin ollutkaan.

Puhuttiin hetkeä myöhemmin siitäkin, mitä Netan kanssa tehtäisiin. Itse miettimäni tavoite on saada ne ALO-liikkeet ensi vuonna kuntoon ja päästä ainakin möllitokoon, kuten taisin viimeksi kirjoittaakin. Otettiin sitten seuraamista ilman hihnaa. Siinähän Netta edistää, joten saatiin neuvoksi palkan heittäminen taakse. Tässä namit osoittautuivat Netan mielestä lelua kivemmaksi, vaikkei se aluksi heti nameja löytänytkään. Tätä ennen paikkamakuun jälkeen kokeiltiin nopeasti pari kertaa liikkeestä seisomaan jäämistä.

Ensi torstaina me ei päästäkään tokoon, koska minulla on perjantaina ruotsin kirjoitukset ja pitää oikeasti keskittyä niihinkin. Ja keskiviikon venäjän kirjoitusten takia ensi tiistain agilitytreenit jäävät väliin, että pääsen ajoissa nukkumaan. Mutta eiköhän tässä jonkinmoista tokoedistystä tapahdu, kunhan vain ennätetään treenata. Pitää vielä jatkossa pohtia, miten tokoillaan, kun Miru ei oman treeninsä jälkeen kestä odottaa autossa. Ei nimittäin ole häkkiäkään, joka olisi sille hyvä. On vain iso ja hankalasti kuljetettava metallihäkki ja Netan kevythäkki, josta Miru varmaan tulisi läpi. Pitänee miettiä.

Ei kommentteja

Lähetä kommentti