lauantai 7. syyskuuta 2013

MUSH B.A.R.F. Vaisto - ilmainen ateria

Facebookin kautta bongasin MUSHin kampanjan, jossa sai ilmaisen MUSH B.A.R.F. Vaisto -aterian. Tartuin tilaisuuteen.  Huomasin myös sen, että jos asiasta kirjoittaa blogiinsa, saa toisen ilmaisen aterian. Keskiviikkona kävin hakemassa Netan aterian eli 800 g pussin kyseistä ruokaa. Kyseessä on MUSH B.A.R.F. Vaisto Starter Formula, nauta-sika-kana-ateria. Juuri kyseinen Startes Formula on Mushin mukaan koirille, jotka ovat siirtymässä barffiin tai joilla on hidas ruuansulatus.

Lisäksi Vaisto-ruokiin kuuluvat MUSH B.A.R.F Vaisto All Breeds Formula ja Puppy Formula. Ensiksi mainittu on MUSHin mukaan jo barffiin tottuneille koirille ja siinä on enemmän ateriavaihtoehtoja kuin Starter Formulassa, kun taas Puppy Formula on nimensä mukaisesti pennuille. Muita MUSHin barffituotteita näkyy kuuluvan MUSH B.A.R.F. Basic -"sarjaan" (en tiedä, mikä on oikea nimi tällaisille). Näihin kuuluvat MUSH B.A.R.F. Basic Mixit, lihat ja lihaisat luut.

Tarkoitus oli tarjota tätä Netalle jo eilen, mutta erinäisten mutkien kautta päätin, että tänään on parempi. Eilen kyllä kyseinen ruoka kelpasi kaikille koirille mainiosti. Alla muutama kuva pakkauksesta, nämä kuvat taisin ottaa heti keskiviikkona.

Netta haistelee pakkausta
Otin tänään ennen klo 11.30 kuusi annospalaa sulamaan. Tuntuuhan se äkkiseltään mutkikkaalta laskea, kuinka paljon Netan kuuluisi päivässä syödä noita, mutta tuohon määrään nyt päädyin. Koirat saivat ruuan ehkä n. klo 19.20 aikoihin, jolloin palat olivat sulaneet. Annoin niiden sulaa keittiössä suljetussa rasiassa.

Ruoka maistui Netalle hyvin ja olisi ollutkin ihme, jos ei olisi maistunut. Nopeasti katosivat "lihapullat" parempiin suihin ennen kuin Miru ja Vilkku olivat omien ruokiensa (nappuloita) kanssa valmiita. Ei siis valitettavaa. Positiivinen yllätys oli myös se, että pussi on uudelleen suljettava, joten ei tarvinnut keksiä mitään uusia viritelmiä siihen, kun pussin laittoi takaisin pakkaseen. Pitääkin yöksi laittaa sulamaan aamun annos näitä "lihapullia".Ilmaisen aterian pystyy saamaan alla olevan linkin kautta.

http://www.mushbarf.com/fi/ilmainen-ateria

Lähde: http://www.mushbarf.com/fi 

1 kommentti

  1. Mä just ostin noita tällä viikolla paikallisesta barf-liikkeestä, meillä tykättiin myös :)

    VastaaPoista